We zullen ons eerst even voorstellen, wij (Willem en Ria) een stel van achter in de 50 waren al jaren van plan een camper aan te schaffen en onder het motto "als we het nu niet doen wordt het nooit meer"  begonnen we de zoektocht.

Onze uitgangspunten waren: een integraal, geen hout in de opbouw en het liefst een klassieker zodat we er onze eigen camper van konden maken en er tevens een leuk hobby project aan hadden.

Na heel veel zoeken en kijken naar een klassieke integraal camper kwamen we er achter dat er voor ons maar een paar merken overbleven die kwa uitstraling en opbouw aan onze wensen voldeden.

Bij het bekijken van deze campers bleek het toch allemaal wat minder rooskleurig (aluminiumrot of osmose in het  polyester). Natuurlijk konden we wel naar wat nieuwer kijken, maar dan hadden we geen klassieke uitstraling wat bij ons voorop stond.

Dan een advertentie op M.P. voor een Amerikaanse GMC camper uit 1977 geheel van aluminium en polyester,origineel Nederlands kenteken en een vol jaar APK. In eerste instantie even googelen en het werd steeds leuker, zeer veel info en alles nog nieuw leverbaar, afspraak gemaakt met de verkoper om vrijdag's te komen kijken, in dit geval gingen we voor de uitstraling die we beiden leuk vonden en hebben bewust niet naar de staat gekeken (het uiterlijk zag er niet uit, en het interieur ging er sowieso uit) na wat onderhandelen met de verkoper de camper gekocht, en zaterdag's opgehaald. Naar huis gereden, rijd super, mooi geluid, en veel bekijks. Kortom, we zijn er blij mee en gaan hier van de renovatie verslag doen.

Weet u iets over onze camper met kenteken 94-PS-55, ( eigenaren of andere informatie), of heeft u ook een GMC motorhome dan willen wij dat graag weten.

 

De foto's bij de advertentie  op marktplaats.